Services


“Als je alle mogelijke beren op de weg even lekker wegdenkt, wat zou je dan het liefste willen, droom gewoon eens hardop”. Op die manier ga ik graag met jou in gesprek over de uitdagingen die je hebt en jouw communicatie behoefte. Of je hebt natuurlijk gewoon een heel concrete vraag.

☆ Van advies 
Mijn werkervaring zit met name op interne communicatie, verander- & projectcommunicatie. Een uitdagend project op papier en over de bühne krijgen? Advies nodig over je website, social media kanalen, event? Ik help je om je doelen helder op papier te krijgen én ze te visualiseren. Uiteraard beschrijf ik in een smart plan welke communicatie acties jouw product nodig heeft.

☆ Tot uitvoering
En ik help je met de uitvoering. Wat ik zelf kan maken, doe ik uiteraard, en op zo creatief mogelijke wijze. Ondersteunende communicatie producten buiten de deur laten maken? Ik coördineer het proces voor je van A tot Z.

☆ Teksthulp
Een plan geschreven en onzeker over formuleringen? Een te complexe tekst die je graag toegankelijker wil maken? Taaie teksten maak ik graag leesbaarder voor jouw doelgroepen. Een mooie website gemaakt, maar niet tevreden over de teksten? Ik help je met het schrijven van fraaie content. Engelse teksten vertalen naar Nederlands of andersom? Kom maar door!

☆ Instant communicatie advies
Of wil je in mijn ‘Communicatie café’ gewoon een uur sparren over jouw communicatie uitdagingen, no strings attached? Laat het me weten, dan maken we kennis!

☆ Allround Communicatieadviseur
☆ Advies & uitvoering

☆ Teksthulp
☆ Kleine & grote opdrachten
☆ Hands-on & can-do mentaliteit
☆ Tot 20 uur per week
☆ Regio Utrecht