Kom maar door

Na ruim 12,5 jaar communicatie adviseur bij de politie en een zalige sabbatical ben ik nu voor mezelf aan de slag! Ik hou van alle aspecten van het communicatievak en werk dan ook graag in de volle breedte ervan. Van het organiseren van brainstormsessies en events, het omzetten van complexe beelden in begrijpelijke teksten, het toegankelijk maken van taaie teksten, het geven van workshops stakeholdermanagement tot het (laten) maken van mooie ondersteunende communicatie producten met pakkende oneliners.


Een jaar vrij
Pure luxe, natuurlijk, zo’n sabbatical, met geweldige reizen en quality time voor mijn mooie gezin en mezelf. Betoverd worden in Amerika en Canada, door in Yellowstone oog in oog te staan met bisons en dino fossielen te zoeken in de badlands van Alberta. En dan ook nog eens met mijn zus een meet & greet hebben met koala’s en kangoeroes in Sydney. Mooie dromen kwamen uit!

Daarnaast ben ik een congres aan het organiseren over het zeldzame syndroom van mijn oudste zoon; het Potocki Lupski Syndroom. Met 140 deelnemers wordt dit in 2020 het allereerste PTLS Congres in Nederland, met experts uit Amerika. We hebben inmiddels een zeer succesvolle fondsenwerving achter de rug. Nu is het organiseren geblazen. We gaan er voor de PTLS-families uit Nederland en Vlaanderen een mooie dag van maken op 18 april a.s.


Hardop Dromen Communicatie

En nu dus vanaf het voorjaar 2020 aan de slag met mijn eigen communicatiebureau. “Als je alle mogelijke beren op de weg even lekker wegdenkt, wat zou je dan het liefste willen, droom gewoon eens hardop”. Zo ga ik graag met jou in gesprek over de uitdagingen die je hebt en jouw communicatie behoefte. Hoe kan ik jou helpen met advies op basis van mijn eigen ervaringen, creativiteit en een dosis ‘out of the box’-denken?
De naam ‘Hardop Dromen’ komt ook nog ergens anders vandaan, en heeft te maken met nog een grote passie van me. Hoe dat zit? Ik vertel het je graag onder het genot van een latte macchiato…